Morella celebra la X edició d’Anem de Tapes

85
Morella celebra la X edició d’Anem de Tapes
Morella celebra la X edició d’Anem de Tapes

Morella presenta una nova edició d’Anem de Tapes en un acte a la Llotja de l’ajuntament on el públic podrà degustar alguns dels plats que ofereixen aquestes jornades gastronòmiques. D’aquesta manera, Anem de Tapes compleix 10 anys d’aposta gastronòmica amb aquesta iniciativa que pretén incentivar el format de tapes i pinxos en els establiments de la ciutat.

Anem de Tapes s’ha convertit en una cita marcada al calendari d’estiu de Morella. Enguany s’allarga des del 13 de juny fins al 15 de juliol, on els bars i restaurants ofereixen menús i tapes especials. A més, en aquesta edició torna el Tapaport, el qual s’ha de segellar en sis establiments diferents i entregar-lo a l’Oficina de Turisme de Morella. Així, s’entrarà en el sorteig d’un viatge a La semana de la cazuelica y el vino a Pamplona. També s’ha establert un concurs de tapes en el qual s’han de votar les tres millors tapes a través del Tapaport.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “Anem de Tapes és una mostra gastronòmica que ha tingut molta participació en les edicions anteriors i mostra una cara diferent de la gastronomia de Morella”. L’edil ha explicat que “la principal novetat d’aquesta edició és el concurs a la millor tapa d’aquestes jornades gastronòmiques. Aquestes es podran votar a través del Tapaport”. García també ha comentat que “la gastronomia és una part molt important de l’atractiu turístic de Morella. A més, Anem de Tapes és una forma perfecta per a mostrar la gastronomia morellana als visitants i que els locals proven els plats d’una forma diferent de l’habitual”. L’edil ha aprofitat per “agrair als establiments la seua participació i implicació en aquest esdeveniment”.

Els diferents establiments de Morella ofereixen tapes i menús especials durant el mes que duren les jornades. D’aquesta manera, en la X edició d’Anem de Tapes participen Chofer, Qué de Qué, Bar Prats, Casa Pere, Bar Xuso, La Fonda, Pizzeria Lola, Fonda Moreno, Mesón del Pastor, Cardenal Ram, Rey Don Jaime, Casa Roque i Vinatea. Així, els menús especials estaran disponibles de dijous a diumenge en les jornades gastronòmiques Anem de Tapes.