Morella celebra la seua festa del comerç el 28 d’octubre

441
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Una vegada més, des de fa 19 anys, el comerç de Morella es prepara per a celebrar la seua festa. Aquesta tindrà lloc el divendres 28 d’octubre a la Sala del Justícia a les 20.00 hores per a entregar els Premis Comerç 2022 que atorga l’ajuntament de Morella, l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) i Comunicacions dels Ports.

Cal recordar que, estos guardons compten amb diferents categories, les quals són Empresa amb història, Empresa emprenedora, Disseny i innovació i Compromís i dedicació.

La regidora de Promoció Turística i Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “el comerç local i comarcal és molt important, ja que mantenen els pobles vius”. A més, l’edil ha comentat que “aquesta comarca té un comerç divers i de qualitat, el qual permet obtindre diferents productes sense desplaçar-se a nuclis de població més grans”. Finalment, ha explicat que “en l’acte també presentarem la nova edició de Regala Morella i altres accions per a impulsar la campanya Ara més que mai, comerç local”.

11a Regala Morella
L’acte també ha servit per a presentar l’11a edició de Regala Morella i el nou disseny de les caixes. Aquestes targetes regal tenen l’objectiu de fomentar el comerç local i estan disponibles amb diferents valors de 25, 50 i 100 euros. Les caixes Regala Morella es poden adquirir en els diferents establiments de la ciutat i en l’Oficina de Turisme i  canviar en comerços, restaurants, hotels, cases de turisme rural o gaudir d’experiències esportives i culturals de la ciutat. La nova campanya Regala Morella es posarà en marxa a partir de desembre i les caixes seran vàlides fins al 31 de març de l’any 2024.

A més, i com es va fer en l’edició passada, les caixes de 50 i 100 euros tenen 5 i 10 euros més de regal. Regala Morella està dins de la campanya de promoció Ara més que mai, comerç local, la qual compta amb diferents accions repartides durant tot l’any. Així, la festa del comerç també servirà de presentació de la resta d’iniciatives previstes per a l’any 2023.