Morella celebra els 25 anys del Jocambient

514
PUBLICITAT
  • Aquest s’ubica a l’Espai Firal amb jocs i activitats per a les xiquetes i xiquets fins al cinc de gener
  • El Consell de la Infància escull les activitats del Jocambient i enguany han demanat més tallers de cuina
  • Avui està previst que els patges reials munten el campament per a esperar a ses majestats als afores de Morella

Morella acull una nova edició del Jocambient, el qual compleix 25 anys, a l’Espai Firal amb gran quantitat d’activitats per a les xiquetes i xiquets fins al cinc de gener. D’aquesta manera, l’edició del 2019 compta amb gran quantitat de jocs i tallers entre els quals destaca Saltapins Indoor com a atracció principal. A més, cal explicar que el Consell de la Infància participa activament en l’organització del Jocambient i escull les activitats que realitzen durant aquestos tres dies on enguany han volgut més tallers relacionats amb el menjar i la cuina.

La regidora de Joventut, Judit García, ha destacat que “el Jocambient és un esdeveniment molt marcat en el calendari morellà, el qual es va iniciar l’any 1994 i ofereix multitud d’activitats per als xiquets i xiquetes durant els últims dies de vacances de Nadal”. A més, l’edil ha explicat que “la principal novetat d’enguany és que les activitats previstes aniran canviant de manera que el Jocambient serà diferent cada dia i així cobrim més demandes del Consell de la Infància per a aquestos dies”. Finalment, Judit ha aprofitat per a “convidar i animar a tots i totes a gaudir de les activitats del Jocambient en aquestos últims dies de vacances de Nadal”.

Cal recordar que l’Espai Firal s’instal·la un estand per a la recollida solidària de joguets amb la participació de la Casa d’Acollida i Violència de Gènere de Castelló.

L’Espai Firal estarà obert els dies tres i quatre de gener al matí des de les 11.00 hores, fins a les 14.00 hores. A la vesprada, avui estarà obert des de les 16.30 hores, fins a les 20.00 hores. El dia quatre a la vesprada, des de les 16.30 hores, fins a les 19.00 hores estarà obert. Finalment, el cinc de gener obrirà només en l’horari de matí i a la vesprada s’ha previst projectar la pel·lícula infantil Se armó el Belen al Teatre Municipal a les 17.00 hores.

Campament dels Patges Reials
Aquesta vesprada, està previst que l’avançada dels Patges Reials de ses majestats els Reis Mags d’Orient arriben a Morella per a muntar el seu campament als afores de la ciutat. Aquestos s’encarreguen de preparar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals han envellit i han d’estar descansats per al seu gran dia. Així, el dia cinc tindran l’energia necessària per a repartir els regals als xiquets i xiquetes de Morella.