Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al castell i al Museu de Dinosaures

401
LOS PUEBLOS MAS BONITOS DE ESPAÑA.indd
PUBLICITAT

– El dia de los Pueblos más Bonitos de España, el diumenge 1 d’octubre, hi haurà una visita guiada per la ciutat

– Morella és un destí turístic per realitzar activitats a l’aire lliure i gaudir dels paisatges de la tardor

Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al castell i al museu de dinosaures. D’aquesta manera, es pretén promocionar el patrimoni de la ciutat i que la gent puga gaudir de Morella. A més, Morella participa, també, en el dia de los Pueblos más Bonitos de España el diumenge 1 d’octubre on ofereix entrada gratuïta al castell, la Basílica Arxiprestal, les Torres de Sant Miquel, el Museu de Dinosaures i les pintures rupestres de Morella la Vella.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta de dies molt importants, tant el Dia Mundial del Turisme com el de los Pueblos más Bonitos de España, per a donar a conéixer el patrimoni de la ciutat i les activitats que es poden realitzar”. A més, l’edil ha assenyalat que “durant aquesta època de l’any es pot gaudir de la natura i de les diferents sendes per a practicar esports com el senderisme o la MTB, a més de Saltapins on gaudir de l’esport d’aventura entre els arbres”. Jorge ha afegit que “el diumenge 1 d’octubre, en el que seran gratuïts diferents monuments i museus de la ciutat, és una molt bona data, en la qual creiem que hi haurà molta participació, sobretot en la visita guiada” d’aquesta manera, ha volgut “convidar a tots i totes a vindre a Morella a descobrir tots els racons que s’amaguen entre les seues muralles”.

D’altra banda, Morella aprofita la gran quantitat de sendes i camins que té per a practicar senderisme i MTB per a fomentar l’activitat a l’aire lliure durant la tardor i gaudir dels colorits paisatges de la natura en esta època. A més, Morella compta amb el complex de la Fàbrica Giner on surten diverses sendes i està situat el parc d’aventura Saltapins on es pot gaudir de practicar esport entre els arbres. Cal recordar que Morella ofereix diferents tipus d’allotjament amb cases rurals on poder conviure directament amb el paisatge característic d’aquesta època de l’any.

Finalment, Morella ha organitzat un viatge per a visitar diferents localitats de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España aquest cap de setmana. Així, els veïns i veïnes que s’han inscrit podran visitar Frías, Covarrubia y Calerruega a més d’altres ciutats com Tudela o Soria.