Morella celebra el Dia Internacional dels Museus demà amb entrada gratuïta

735
Morella celebra el Dia Internacional dels Museus demà amb entrada gratuïta
PUBLICITAT

Morella celebrarà demà, 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus i obrirà tots els seus espais amb entrada gratuïta. En conseqüència, els i les visitants disfrutaran del Castell, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV i la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major durant aquesta jornada sense pagar cap entrada.

Així doncs, els diferents horaris per a visitar els monuments són aquests: el Castell de Morella està obert amb horari d’11.00 hores fins a les 19.00 hores; el Museu Temps de Dinosaures i la Presó del segle XIV estan oberts d’11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores fins a les 19.00 hores; i la Basílica Arxiprestal està oberta des de les 11.00 hores fins a les 13.30 hores.


La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que «es tracta d’una jornada especial per a la nostra ciutat», qui ha afegit que «un any més ens sumem a aquesta iniciativa per a mostrar el nostre patrimoni cultural i arquitectònic com són el Castell, la Basílica i els museus de la ciutat».

Aquest passat cap de setmana va ser el primer amb mobilitat permesa entre les diferents comunitats autònomes. Així, Morella ha enregistrat bones xifres turístiques amb un augment de les consultes a l’Oficina de Turisme respecte als caps de setmana del mes d’abril. A més, cal destacar que han augmentat les visites de gent des de Catalunya i Aragó. Continua també l’afluència de turistes de la Comunitat Valenciana.

Com a novetat en l’agenda cultural de la localitat morellana, el diumenge 23 de maig torna el cinema després de mesos sense projectar pel·lícules. Es reprendrà amb Jojo Rabbit al Teatre Municipal a les 19.00 hores.