Morella celebra el dia de los Pueblos más Bonitos

452
Morella Pueblos Más Bonitos (1)
PUBLICITAT

– El Castell, la Basílica Arxiprestal, les Torres de Sant Miquel i el Museu de Dinosaures van ser gratuïts durant la jornada

– Morella és un dels membres fundadors de los Pueblos más Bonitos de España des del 2013

Morella va celebrar el diumenge el dia de los Pueblos más Bonitos de España amb entrada gratuïta als seus monuments i museus. A més, es va realitzar una visita guiada per la ciutat on morellans, morellanes i visitants van recórrer els principals carrers i monuments de Morella. D’aquesta manera, Morella s’uneix a tots els pobles de l’associació per commemorar el seu dia que pretén posar en valor el patrimoni, així com donar-lo a conèixer i promocionar-lo de manera conjunta.

El regidor de turisme, Jorge García, va destacar que “hi ha molta participació en les activitats organitzades, sobretot en la visita guiada per la ciutat”. L’edil va comentar que “aquest dia és molt important perquè mostra el treball conjunt que es realitza per a donar a conèixer aquestes localitats i promocionar el ric patrimoni que les caracteritza”. Jorge va afegir que “Morella pertany a aquesta associació des de els seus inicis al 2013 i participa en les activitats que es proposen per tal de posar en valor tot el patrimoni de la ciutat i convidar a tots i totes a visitar Morella”.

Cal recordar que aquest cap de setmana un conjunt de veïns i veïnes de Morella han realitzat un viatge per algunes de les altres localitats de l’associació i han visitat Frías, Covarrubia y Calerruega Així, aquestos han participat en les activitats organitzades en aquestos pobles i han pogut conéixer el patrimoni que ofereixen.

Morella ofereix diverses activitats a més del seu patrimoni arquitectònic i històric. Així, el senderisme o les rutes en bicicleta de morella singletracks o el parc d’aventura Saltapins són algunes de les propostes de Morella per a gaudir de la natura i de l’esport a l’aire lliure que es poden realitzar.