Morella celebra el 1r Consell del Sexenni
Morella celebra el 1r Consell del Sexenni

Està format per representants de l’ajuntament, dels gremis, de l’església, de l’administració de Vallivana i dels partits polítics

Amb la primera reunió del Consell del Sexenni han començat els treballs d’organització i coordinació del 54 Sexenni, les festes majors de Morella en honor a la Mare de Déu de Vallivana. D’aquesta manera, aquest està format per representants de l’ajuntament, de tots els gremis, de l’església, l’administració de Vallivana i dels partits polítics. Així, durant aquesta primera reunió s’ha iniciat la coordinació entre tots els agents per a realitzar els diferents actes i activitats de l’any sexennal.

L’alcalde de Morella i President del Consell del Sexenni, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “hem de començar a treballar en l’organització de les nostres festes al més prompte possible. Així pretenem que el 54 Sexenni siga tot un èxit”.

Cal recordar que el Sexenni està declarat Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial. D’aquesta manera, els veïns de Morella ja fa setmanes que treballen en la decoració dels carrers per on passen els retaules i la processó dels nou dies del Sexenni. A més, els gremis han format les noves juntes directives i informant de qui seran els nous alets.

Concurs del cartell anunciador del 54 Sexenni
El concurs del cartell anunciador del Sexenni encara està en marxa. El termini per a presentar els dissenys finalitza el 17 de novembre perquè el jurat puga elegir quin representarà les festes majors de Morella. Una volta es coneguen els guanyadors de les diferents categories, es realitzarà una exposició a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella. Les bases del concurs es poden consultar a través de la pàgina web de l’ajuntament de Morella.