Morella celebra Carnestoltes

335
PUBLICITAT
Desfilada infantil de Carnestoltes a Morella
Desfilada infantil de Carnestoltes a Morella

Morella celebra avui les seues peculiars festes de Carnestoltes, que es caracteritzen per comptar amb una gran participació des de fa molts anys. Aquesta celebració té diverses peculiaritats en la localitat dels Ports, com que se celebra fora de la Quaresma o que consta de dues desfilades, l’infantil i el d’adults. Entre tots dos, participen més de dos mil persones, tant de la localitat com de fora d’ella. Aquesta afluència de turistes es nota també en l’ocupació, ja que les cases de turisme rural i els hotels solen tenir bons registres.

Les principals activitats del Carnestoltes es desenvoluparan aquesta vesprada. Els festejos s’inicien amb el moment per als més menuts. La desfilada infantil comença a la plaça Colom i arriba fins l’Espai Firal. Allà, els joves podran gaudir d’un parc infantil, amb distintes activitats a realitzar i del berenar. Aquestes activitats vespertines compten amb la col·laboració i implicació de l’AMPA de Primària.

Això és l’aperitiu a l’acte que congrega a un major nombre de persones. Es tracta de la gran desfilada de disfresses. Des de la Plaça de Sant Miquel fins al final del Carrer Blasco de Alagón, els protagonistes desfilen mostrant les seves divertits vestits. Un recorregut que tornarà a estar amenitzat per la batucada “Percussió Morella”. A la nit, també es realitzarà el ball a la plaça. Diumenge a la tarda, els més menuts podran gaudir del cinema, amb la pel·lícula “Como entrenar a un dragón 2”, al Teatre Municipal.

El regidor de festes, Amadeu Bordàs, ha agraït la implicació de diferents associacions que ajuden en l’organització dels Carnavals i espera “que Morella visca avui una gran festa per a totes les edats”.