Morella celebra Carnestoltes a les xarxes socials

343
PUBLICITAT

L’Ajuntament anima a les veïnes i veïns a compartir les imatges de les seues disfresses d’anys anteriors amb #CarnestoltesMorella

La situació de pandèmia actual no permet celebrar Carnestoltes als carrers de la ciutat com era habitual

Avui s’havia de celebrar el tradicional Carnestoltes a la ciutat de Morella, el qual no tindrà lloc a causa de la situació actual de la pandèmia de la COVID-19. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella anima a les veïnes i veïns a compartir les imatges i disfresses d’altres anys a les xarxes socials i amb #CarnestoltesMorella i commemorar aquesta data festiva de l’hivern morellà. A més, al CEIP Mare de Déu de Vallivana, professorat i alumnat s’han disfressat durant tota la setmana.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha explicat que “la situació actual amb la pandèmia de la COVID-19 impedix la celebració de Carnestoltes com fem tradicionalment a Morella”. L’edil ha explicat que “per a recordar aquesta festa tan volguda per morellanes, morellans i visitants, animem a compartir la diversió de les disfresses d’altres anys i pujar-les a les xarxes per a convertir aquestes en un reflex d’aquesta festa a Morella”. Finalment, ha recordat que “hem de ser conscients que s’han de seguir les restriccions i limitar al màxim els contactes i reunions socials per a garantir la seguretat i la salut de totes i tots”.

Cal recordar que Carnestoltes de Morella s’havia consolidat com una de les dates marcades en el calendari festiu de la ciutat. Més de 2.000 persones entre la població de la ciutat i visitants han omplit cada any els carrers de Morella en una gran festa. La desfilada infantil amb activitats per a les xiquetes i xiquets tenia lloc a la vesprada i a partir de les 20.00 hores era el torn de la desfilada sènior fins a la matinada. D’aquesta manera, Rocío ha explicat que “Carnestoltes, com altres festes amb aglomeracions de gent, ara no són possibles” i ha afegit que “cal ser responsables per a evitar el contagi del virus”.