Morella, Benassal i Cinctorres es beneficiaran del programa “Castelló Junior”

594
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Els joves castellonencs d’entre 18 i 30 anys ja poden sol·licitar alguna de les 4.520 places del pla de turisme actiu
Martínez: “Ambicionem convertir els nostres joves en una font d’oportunitats per al sector turístic castellonenc”

La Diputació de Castelló revolucionarà l’activitat turística de la província a través del nou programa de viatges ‘Castelló Junior’. Des d’aquesta setmana, els més de 77.000 joves castellonencs empadronats a la província ja poden sol·licitar alguna de les 4.520 places d’aquesta pla de turisme actiu impulsat pel Govern Provincial i que, en la seva primera edició, reforçarà en temporada baixa la xarxa hotelera de 15 localitats castellonenques.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha ressaltat que l’objectiu principal d’aquesta iniciativa turística, que adapta l’exitós model de ‘Castelló Sènior’, “és el de convertir els nostres joves en una font d’oportunitats per al sector turístic castellonenc . Sumem un nou recurs per ajudar a desestacionalitzar el turisme i d’aquesta manera mantenir més temps oberts els hotels i, per tant, prolongar l’ocupació turístic “.

Amb aquest objectiu, i “per estendre al màxim l’impacte de ‘Castelló Junior’ sobre el territori”, el Govern Provincial ha posat a disposició dels potencials beneficiaris d’aquesta iniciativa fins a set possibles rutes diferenciades de cap de setmana (busseig, nàutica, senderisme, bicicleta d’alta muntanya, multiaventura, golf i pàdel) per només 50 euros i gràcies a una subvenció provincial per viatger que ronda els 120 euros.

Totes elles amb un denominador comú com és el de “revolucionar turísticament la província a través del reclam esportiu i que el seu impacte sobre el teixit social i econòmic de la província s’estenga al màxim possible de municipis. Així, els municipis d’allotjament de les rutes ofertades són els següents: Alcalà de Xivert, Benicàssim, Orpesa, Vinaròs, Peníscola, Morella, Cinctorres, Benassal, Sant Mateu, la Vilavella, la Vall d’Uixó, Xèrica, Montanejos, Segorbe i Castelló.

Més de mig centenar de propostes diferents

En aquest sentit, Martínez ha subratllat que gràcies a una inversió provincial superior als 540.000 euros, aquest pla de vacances de turisme actiu “a més de revitalitzar turísticament aquests 15 municipis deixarà la seva empremta en desenes de localitats més”. No en va, dins de les set rutes diferenciades s’han programat fins a 53 propostes d’activitat diferents que transcorren per desenes de municipis “vertebrant tota la província a través del turisme”.

Cal recordar que des del passat dissabte i fins al pròxim 15 de setembre està obert el termini de preinscripció per a optar a les 1.356 places que permetran recórrer la província entre el 16 de setembre i el 17 de desembre d’aquest any i les 3.164 ofertes per fer-ho 13 de gener al 24 de juny del pròxim any.

El paquet de vacances inclou una estada durant 2 dies i una nit en cap de setmana en hotels i càmpings de la província en règim de mitja pensió que inclou esmorzar i sopar a més, d’una activitat esportiva, una excursió de migdia per algun dels atractius turístics de la província amb menjar inclusivament així com el transport i segur.

“El turisme s’ha erigit ja com un sector productiu clau per al creixement i desenvolupament dels nostres pobles ja que cada vegada són més els castellonencs que troben en ell una oportunitat laboral per a construir un projecte de vida. ‘Castelló Junior’ neix per potenciar aquesta realitat i que el turisme es consolide com aquesta indústria puntera en creació d’ocupació i riquesa en la província “, ha ressenyat el vicepresident de Turisme.