Morella augmentarà l’aparcament de l’Albereda i millorarà el camí de l’IES

197
Morella augmentarà l’aparcament de l’Albereda i millorarà el camí de l’IES
Morella augmentarà l’aparcament de l’Albereda i millorarà el camí de l’IES

L’Ajuntament de Morella millorarà el camí de l’IES i crearà noves places d’aparcament a la zona de l’Albereda. Aquest projecte pretén albergar 200 places més en aquesta zona propera al nucli urbà i millorar la mobilitat amb diferents serveis com l’institut i el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Així, la primera fase del projecte es portarà a terme aquest any amb la consolidació del terreny per a posteriorment realitzar l’obra.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “és un projecte molt important perquè el pàrquing de la zona de l’Albereda es queda sense espai per albergar la quantitat de cotxes que arriben els caps de setmana” i ha afegit que “també es vol millorar el camí de l’IES per tal de millorar la mobilitat i l’accés a serveis com l’institut i el poliesportiu”.

El projecte de millora d’aquest camí començarà enguany. La primera fase del projecte correspon a la consolidació del terreny i la posterior, que es portarà a terme el 2018, acabarà de condicionar aquest camí amb les obres corresponents. Tanmateix, l’augment de les places d’aparcament pretén millorar el servei a morellans i morellanes que utilitzen els serveis situats en aquesta zona, així com acollir als visitants en una zona més pròxima al nucli urbà de la ciutat.