Morella augmenta l’obertura de serveis turístics i establiments

615
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– Saltapins, el Castell de Morella i el Museu Temps de Dinosaures estan oberts al públic i segueixen les mesures i protocols de seguretat enfront de la COVID-19

– L’activitat comercial i hostalera augmenta amb més bars, restaurants i comerços oberts

Morella veu com obrin més serveis turístics i establiments que estaven tancats a causa de la situació provocada pel coronavirus. Així la ciutat alberga més espais turístics a mesura que obrin els seus monuments i museus, així com augmenta l’activitat comercial a mesura que avancen les fases de la desescalada. D’aquesta manera, Saltapins, el Castell de Morella i el Museu Temps de Dinosaures, estan oberts al públic i segueixen els protocols i mesures sanitàries enfront de la COVID-19 per a garantir la seguretat de totes i tots.

Així, també l’oferta comercial i hostalera creix cada setmana i els diferents establiments de Morella obrin les seues portes al públic. A més, a través de la pàgina web de Morella Turística, www.morellaturisitica.com, es pot consultar la informació d’aquestos, així com els horaris d’obertura o les dades de contacte.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Morella recupera l’activitat turística i comercial a poc a poc, mentre avancem en les fases de desescalada i augmenta la mobilitat de les persones”. L’edil ha remarcat que “obrin cada vegada més espais turístics, comerços, bars, restaurants, hotels i cases rurals, els quals segueixen les mesures per a garantir la salut de totes i tots, tant la gent que ens visita com la que viu ací”. A més, Rhamsés ha volgut “animar a visitar Morella i disfrutar de tot que la ciutat ofereix com els seus monuments i museus, la gastronomia o la natura” i “apel·lar a la responsabilitat perquè Morella siga una ciutat segura”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair tot el treball i esforç que fa el teixit comercial i empresarial de Morella per recuperar la seua activitat”.

Pel que fa als serveis municipals, cal recordar que Saltapins és un parc d’aventura a l’aire lliure situat al bosc de la Fàbrica Giner. Es tracta d’una activitat per a totes les edats en la qual s’han de salvar diferents obstacles com ponts tibetans i tirolines que uneixen els pins del parc. Així, es poden fer reserves a través de www.saltapins.com.

També el Castell de Morella està obert al públic tots els dies des de les 11.00 hores fins a les 19.00 hores. Aquest compta amb espais amples a l’aire lliure que permeten la distància social en tot el seu recorregut.