Morella asfaltarà la carretera de Castelló al tram exterior al portal de Sant Mateu

73
PUBLICITAT

El projecte repararà esta zona que deteriorada per l’afecció de l’aigua i la concentració de trànsit amb 40.000 euros

L’Ajuntament de Morella ha previst asfaltar el tram de la carretera de Castelló més pròxim al portal de Sant Mateu amb el fons de compensació eòlic. Esta zona presenta un aspecte deteriorat a causa de l’afecció de l’aigua de pluja, la sal de les nevades i la circulació d’abundant trànsit al ser una de les principals entrades a la ciutat. Així, el projecte compta amb un pressupost de 40.000 euros per a millorar la via durant els pròxims mesos.

L’entrada dels Torneros a Morella pel portal de Sant Mateu és un dels actes tradicionals del que serà el 55 Sexenni. Tindrà lloc uns dies abans de la festa major, de manera que la dansa farà la seua primera aparició el diumenge 11 d’agost. És per això, que les dates de l’actuació d’asfaltat preveuen finalitzar abans d’esta data i comptar amb la via en les millors condicions.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “es tracta d’una actuació molt important per les condicions que presenta l’asfalt actual i l’abundant trànsit que utilitza esta entrada al poble així com l’accés a les vivendes i establiments d’esta zona”.

L’edil ha explicat que “hem previst que les obres s’executen durant els pròxims mesos i que la carretera estiga llesta al més prompte possible, també per a albergar l’entrada de la dansa dels Torneros en la seua primera actuació”. Finalment, ha detallat que “este és un altre dels projectes que portarem a terme amb els fons de compensació eòlics on hem aconseguit 258.800 euros”.