Morella, Ares, Culla, Albocàsser i Benassal protagonistes a Territorio Templario

628
TERRITORIO TEMPLARIO_1
PUBLICITAT

Aquesta vesprada a les 19 hores es preestrena a la Diputació de Castelló la sèrie ‘Territorio Templario’ que té com a protagonistes a 11 localitats de la província entre les que estan Morella, Ares del Maestrat, Culla, Albocàsser i Benassal. I és que la institució provincial, que ha presentat aquest matí la iniciativa, ha impulsat esta proposta amb la intenció d’ajudar a convertir la història del temple com un reclam turístic més dels nostres pobles.

L’estrena oficial en el Canal Historia serà el 24 de setembre a les 22:00 hores, amb l’emissió de dos capítols de 45 minuts. La resta es passaran l’1, 8, 15 i 22 d’octubre. La sèrie documental compta amb l’assessorament d’una vintena d’historiadors, arqueòlegs, arquitectes, periodistes i escriptors. S’ha tingut molt en compte la qualitat de vestuaris i mateirals.

Peníscola, Sant Mateu, Atzeneta del Maestrat, el Castell de Xivert (Alcalà de Xivert), Borriana, i les Coves de Vinromà, han estat la resta d’espais protagonistes d’aquest audiovisual. Més de 25 recursos patrimonials formaran part de la sèrie.

Cal indicar que la Diputació de Castelló ha vertebrat la marca Territori Templer amb un itinerari dels territoris de l’Ordre del Temple a la província.

The History Channel

Es pot veure a les plataformes de pagament Movistar+, Vodafone TV, Orange TV, Euskaltel, Telecable, R, cable local, beIN CONNECT i Sky. Amb més de 330 milions d’abonaments, The History Channel ésta disponible a 160 països.

DECLARACIONS DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ JAVIER MOLINER: