Morella aprova les millores del Centre de Dia

352
Morella aprova les millores del Centre de Dia
Morella aprova les millores del Centre de Dia
PUBLICITAT

L’ajuntament de Morella presenta al Ple Ordinari del mes de juny que se celebra aquesta vesprada un informe sobre diferents actuacions i obres a la ciutat. Una pista de pàdel, la millora del paviment del carrer la Talega i actuacions de millora al Centre de Dia de Morella són les principals obres. A més, també es pretén rehabilitar la Torre Redona, la qual ampliarà el passeig de ronda de Morella fins al Portal de la Nevera.

L’actuació del Centre de Dia consisteix en la renovació del paviment antilliscant, així com la millora de l’aïllament i les finestres. Aquest servei és molt important a Morella, ja que actualment hi ha molts usuaris i usuàries d’aquest centre on el nombre creix cada dia. Així, les activitats i serveis que ofereix el Centre de Dia són cada volta majors, la qual cosa fa molt necessàries totes les millores per a donar un servei complet.

D’altra banda, el plenari ha aprovat també la construcció d’una pista de pàdel a l’Exterior del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i es millorarà el paviment del carrer La Talega. A més, cal recordar que a partir del mes de setembre està previst que comencen les actuacions de millora de la coberta del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, així com a la Piscina Municipal.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la importància d’aquestes actuacions per a la millora urbana i de serveis a la localitat”. A més, ha comentat que “les obres del Centre de Dia comporten la millora del paviment antilliscant, així com de l’aïllament i de les finestres. Aquesta actuació és molt important per a oferir un servei complet, ja que cada vegada hi ha més gent que utilitza el Centre de Dia”. L’edil també ha subratllat que “la rehabilitació de la Torre Redona, junt amb la de la Torre del Racó que està finalitzant, comporten una ampliació del passeig de ronda per la muralla de la ciutat que amplia l’oferta turística a la visita de Morella”. Finalment, Ripollés ha explicat que “hi ha altres actuacions previstes quan acabe l’estiu com la coberta del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i la millora de la Piscina Municipal”.

Ple Ordinari del mes de juny
A més de l’esmentat anteriorment, el plenari del mes de juny aprovarà altres punts de les diferents àrees municipals. Així, en l’Àrea d’Administració i Hisenda, aprovació dels comptes de tresoreria de gener i febrer i la presa en consideració de l’esmena de l’error material del pla econòmic i financer 2018-2019. L’Àrea d’Obres aprovarà els acords relatius al requeriment FEDER 2014-2018 per a la consolidació i restauració corresponent a la zona de la torre Sant Francesc i la Torre de la Pardala, l’aprovació dels acords relatius a requeriment FEDER 2014-2018 de la rehabilitació de la Torre Redona i donar comptes de la sol·licitud de la subvenció IFS a la Diputació de Castelló. L’Àrea de Governació aprovarà la moció de la carretera nacional 232. L’Àrea de Promoció Econòmica, aprovació de l’encàrrec a CISE SA del manteniment i conservació de la Fàbrica Giner 2018. L’Àrea de Benestar Social, aprovació d’adhesió al IV Pla de Salut 2016-2020 de la Comunitat Valenciana i l’informe del Punt Violeta per al 54 Sexenni de Morella.