Morella aprova el pressupost de 2018 amb un total de 4.148.047,26 euros

304
Morella aprova el pressupost de 2018 amb un total de 4.148.047,26 euros
Morella aprova el pressupost de 2018 amb un total de 4.148.047,26 euros
PUBLICITAT

El ple ordinari de desembre de Morella va aprovar anit el pressupost per a l’any 2018 amb els vuit vots a favor de l’equip de govern i tres en contra de l’oposició. Els comptes ascendeixen a 4.148.047,26 euros, la qual cosa suposa un augment del 15% respecte de l’exercici anterior. Aquest pressupost prioritza quatre eixos molt importants per a Morella com són l’ocupació, el benestar social, la promoció econòmica i l’any del 54 Sexenni.

El regidor d’Hisenda, Amadeu Bordàs, ha destacat “l’esforç i el treball que suposa aconseguir un augment del pressupost, sobretot amb la nova Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana, la qual aporta ajudes per a millorar vivendes i el conjunt del centre històric de Morella”.

Els comptes per al 2018 reflecteixen quatre eixos sobre els quals l’ajuntament de Morella dona la màxima prioritat. D’aquesta manera, l’ocupació, el benestar social, la promoció econòmica i el Sexenni destaquen dins dels projectes plantejats per a l’any vinent. Així, Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha assenyalat que “el pressupost del 2018 és important i positiu per a Morella, a més en un any tan especial per la celebració 54 Sexenni i molts dels projectes que veuran la llum”. El primer edil ha afegit que “el pressupost té un important augment sense apujar els impostos i continuem defensant l’aportació de recursos de les grans empreses com les eòliques, elèctriques o telefòniques instal•lades en el territori”. També ha comentat que “els comptes contemplen una major activitat turística per l’evolució positiva que portem, la celebració del Sexenni i en construccions amb l’arribada de l’ARRU a la ciutat o l’execució de projectes com el CdT”. Finalment, Rhamsés ha aprofitat per a “agrair a l’equip de govern i als serveis tècnics el seu treball intens i continu per a elaborar aquest pressupost”.

D’altra banda, Ripollés ha subratllat que “s’han de materialitzar i avançar importants projectes com són la nova carretera N-232 el Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports, millores al Centre de Salut o la SAMU”. Finalment, ha recalcat “l’important treball realitzat durant l’any 2017 sobre el que hem de continuar amb la mateixa línia i millorar”.