Morella amplia la borsa de treball per al servei d’ajuda a domicili

544
centre de dia morella
PUBLICITAT

Les persones interessades poden apuntar-se fins el 24 de setembre

Es treballa en un pla formatiu tant per a les persones que ja estan treballant com per aquelles que es puguen apuntar a la borsa

Morella, dilluns 13 de setembre de 2021.- La regidoria de Benestar Social treballa en enfortir i ampliar el seus serveis que s’han vist tant necessari, més encara, degut a la pandèmia. Un d’estos serveis és el d’ajuda a domicili, que es gestiona des del Centre de Dia.

Degut a la crisi sanitària provocada per la covid-19 s’està veient com l’atenció als nostres majors és fonamental i cal ampliar-la. L’atenció en el domicili és un pilar bàsic i en estos moments la demanda és molt superior al que es pot oferir. És per això que des de l’Ajuntament de Morella, tal com s’ha publicat avui per part del servei d’ocupació, s’amplia la borsa de treball fins al dia 24 de setembre. Es tracta de contractes adaptats a les necessitats dels usuaris i molt ben valorats per les famílies. La contractació la realitza l’empresa municipal CISE, gestora del centre de dia i acreditada per fer este tipus de serveis

Per altra banda, des de la regidora també es treballa en poder millorar la formació en este àmbit de l’ajuda a domicili. És per això que es fa una crida per a que aquelles persones interessades en este tipus de formació que ho facen aplegar i així poder oferir-la en el municipi. Esta formació va adreçada tant a persones que ja estan treballant com a gent que vulga formar-se per obtenir treball o millorar els seus coneixements.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco,  anima ‘’a totes les persones interessades en esta borsa que pot crear un important nombre de llocs de treball per millorar l’atenció de moltes persones’’. Per altra banda, ha incidit que ‘’també treballem en poder oferir formació que ens han demanat treballadors i treballadores que ja estan exercint, així com gent que s’interessa per este treball i el cuidat en general de les persones’’.