Morella amplia el seu Pla d’Ocupació Municipal amb cinc contractes nous

133
– L’ajuntament de Morella incorpora dos Salari Jove amb l’ajuda del Servef
– La borsa de treball de Morella ha tramitat 15 ofertes per a empreses privades

L’ajuntament de Morella incorpora cinc treballadors al Pla d’Ocupació Municipal. El consistori, amb l’ajuda del Servef, s’ha reforçat amb dos Salari Jove. A més a més, tres treballadors s’han afegit a la bor de Medi Ambient i Serveis i s’han tramitat 15 ofertes de feina per empreses privades des de la borsa de treball.

La borsa de treball posa en contacte a empreses locals o comarcals i a les persones necessitades de feina per tal de beneficar a ambdues parts. Es tracta d’un servei molt important per tal de facilitar l’ocupació a la comarca. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, apuntava que “és molt important el funcionament d’aquesta eina perquè tant les persones com les empreses puguin cobrir les seves necessitats el més ràpid possible”,

D’altra banda, l’ajuntament ja ha incorporat als dos treballadors de Salari Jove gràcies al programa d’ajudes del Servef. Aquest, es tracta d’un servei d’ocupació juvenil per a menors de 30 anys que feia temps que no s’utilitzava a la localitat. D’aquest pla, l’alcalde ha destacat la “importància d’incorporar al món laboral als joves, ja que, en els temps que corren els és més complicat”.

Taller d’ocupació

El taller d’ocupació de la Mancomunitat Taula del Sènia va començar ahir. Un total de 13 persones, entre alumnes i professors, realitzaran tasques de caràcter mediambiental. Aquest taller està format per persones procedents dels pobles que pertanyen a la mancomunitat i desenvoluparan la seva activitat al terrotori que cobreix la mateixa.