Morella amplia el servei d’aparells adaptats

329
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Durant els anys 2020 i 2021 s’ha adquirit material nou per a prestar aquest servei a domicili
  • Es tracta d’un servei municipal d’atenció a les persones amb problemes de mobilitat

L’Ajuntament de Morella ha ampliat el material del servei d’aparells adaptats durant els anys 2020 i 2021. Amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, ha augmentat la demanda d’aquest servei municipal d’atenció a domicili i s’han adquirit dues grues, dos llits elèctrics i articulats amb els matalassos adaptats, tres matalassos antiescares i dues cadires de rodes. D’aquesta manera, s’ha invertit més en aquest servei i que més famílies puguen optar-hi.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “el servei d’aparells adaptats per a persones amb problemes de mobilitat és molt important per a millorar la seua qualitat de vida”. L’edil ha explicat que “en aquestos últims mesos, i a causa de la COVID-19, ha augmentat el deteriorament de persones majors i, per tant, la demanda d’aquest servei i la inversió de l’ajuntament per ampliar el nombre d’aparells” i ha afegit que “hem adquirit nou material, el qual ja s’ha distribuït a les usuàries i usuaris”. Malú ha comentat que “aquest servei es presta a la gent que no pot accedir al Centre de Dia o a la residència, que tenen les places completes, i es presta este a domicili”.

Cal explicar que el servei municipal d’atenció a les persones amb problemes de mobilitat presta cadires de rodes, llits elèctrics, matalassos antiescares i grues. Així, les famílies interessades, han de sol·licitar les seues necessitats a través dels Serveis Socials i omplir el formulari, el qual verificaran des del Centre de Salut i Serveis Socials, a través de la treballadora social. Una vegada aprovat, es realitza el servei de transport fins al domicili a càrrec de la brigada municipal, la qual també munta els aparells i informa del seu ús.