Morella albergarà la II Escola de Tardor els dies 12, 13 i 14 de setembre

239
MORELLA
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Aquesta és una de les activitats que es realitzen a Morella com a Capital de la Muntanya Espanyola 2019

-Aquest esdeveniment és un encontre de dones de diferents escenaris rurals per mostrar el seu paper en aquestes zones

-Durant els tres dies hi haurà xerrades i conferències al voltant d’aquestos temes en les diferents sales de l’ajuntament de Morella

La II Escola de Tardor arribarà a Morella els dies 12, 13 i 14 de setembre amb diferents xerrades i conferències sobre el paper de la dona en el món rural. Així, la finalitat d’aquestes jornades és donar visibilitat i millorar les condicions de les dones en els pobles. Les preinscripcions estan obertes a través del telèfon 664 720 092. Aquesta segona edició té com a títol Economia Verda, Social a través de la Custòdia del Territori i des d’un enfocament de gènere a Castelló i està dins de les jornades a Morella com a Capital de la Muntanya Espanyola 2019.

Cal recordar que al mes de novembre de l’any 2017 Morella va albergar la I Escola de Tardor amb més de 90 dones participants sota el lema Economia verda, noves ruralitats des d’un enfocament de gènere. Aquest encontre va reunir a un ample ventall de dones empresàries que van acudir de tota la geografia valenciana. D’aquesta manera, la segona edició pretén continuar el camí que es va iniciar en aquesta data i seguir desenvolupant projectes empresarials d’èxit dins de l’economia verda de les zones d’interior.

La regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “es tracta d’una activitat molt interessant al voltant del paper de les dones a l’economia rural”.  L’edil ha comentat que “les diferents conferències i xerrades són a càrrec de dones treballadores en diferents àmbits, les quals explicaran les seues experiències i punts de vista sobre l’actualitat de la dona en l’entorn econòmic dels pobles”. Així, Mari Carmen ha volgut “animar a tots i totes a assistir als diferents espais que comprenen l’Escola de la Tardor a Morella”.