Morella afronta el tram final de les millores del Povet

133

– Paral·lelament s’han realitzat tasques de condicionament i neteja forestal en assegadors, els voltants d’Ortells i Pereroles

L’Ajuntament de Morella va iniciar fa uns mesos l’actuació de millora i condicionament del Povet a través de la brigada forestal del pla EMERGE. Així, les obres han consistit en la neteja forestal d’aquesta zona i la reparació de les canalitzacions d’aigua. A més, s’han aprofitat les pedres extretes en l’actuació per a habilitar aquest espai amb taules i banquets.


D’altra banda, la brigada EMERGE ha realitzat diferents tasques de neteja d’accessos i condicionament de l’entorn a Ortells, així com s’ha netejat un assegador a la zona del Mas de la Reineta, en el qual el propietari va informar de la necessitat d’actuar a causa que s’impedia el pas. A més, s’ha actuat en la millora en la zona de l’antic jardí botànic amb zones esportives i de joc, així com de pícnic i esbarjo. També a Pereroles treballa part d’aquesta brigada en el condicionament de la zona on han caigut alguns pins. Així, la brigada EMERGE realitzarà treballs fins al mes de juny en tasques de neteja forestal en aquesta època que torna a créixer l’herba.