Morella adapta l’agenda nadalenca a la situació del de la Covid-19

672
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE MORELLA SOBRE LA SITUACIÓ SANITÀRIA I MODIFICACIONS EN L’AGENDA D’ACTIVITATS EN LES CELEBRACIONS DE NADAL I CAP D’ANY

Morellans i morellanes,

Són decisions difícils i complexes però, degut a la situació de la pandèmia, en la Junta de Govern celebrada ahir dimecres, vam decidir diverses modificacions en la programació prevista per als propers dies de les festes de Nadal i Cap d’Any, tenint com a objectius bàsics  la prevenció i fer front al maleit virus.

En estos moments, tal com ens han informat els serveis sanitaris, amb els que tenim permanent coordinació i col·laboració, en Morella tenim 30 casos positius.

Reiterem, una vegada més, la importància de la vacunació, el compliment dels aïllaments  i el seguiment dels protocols sanitaris. 

Cal, per tant, evitar aglomeracions així com aquelles activitats en interiors on no es pot garantir l’ús correcte de la mascareta. 

Per tant, les activitats previstes tindran les següents modificacions:

24-12, Nadales. Ús de mascareta i evitar aglomeracions. Es recomana poder gaudir d’elles en un punt determinat i NO fer grups grans de gent amb cercavila. 

29-12 i 5-1, Cinema. Tindrà lloc  en el teatre municipal amb ús de mascareta, augment de distància i reducció d’aforament. 

31-12. Sant Silvestre. Queda suspesa. 

1-1, Festa de Cap d’Any. Queda suspesa. En els propers dies informarem de com es realitzarà el retorn íntegre de les entrades venudes. Continuarem treballant, amb les entitats i associacions, per fomentar les activitats en l’Espai Firal quan les condicions sanitàries ho permeten. 

3, 4, 5-1, Jocambient. Queda ajornat. Els xiquets i xiquetes es mereixen poder gaudir-lo en les millors condicions i, per tant, es celebrarà quan la situació sanitària ho permeta i tenint en compte les propostes i treball que hem realitzat amb el Consell d’infància i adolescència.

3, 4 i 5-1, Patges i Reixos. Els pròxims dies es realitzarà una nova reunió de la comissió organitzadora per continuar amb el treball que veníem fent per realitzar una cavalcada seguint tots els protocols i tan dinàmica com siga possible. La màgia dels Reixos arribarà i estarà a Morella en les millors condicions. 

7-1, Sant Julià. L’acte cívic de la concessió de les Creus de Santa Llúcia, màxima distinció de la Ciutat, es traslladarà al Teatre, en lloc de la Sala del Justícia, per comptar amb major espai. 

Una vegada més, volem agrair l’immens treball que estan realitzant els professionals sanitaris en una situació molt difícil.

Recordem, a aquelles persones i famílies que han de guardar quarantena i necessiten algun suport,  que tenen a la seua disposició els Serveis Socials municipals al telèfon  637831512.

Us demanem disculpes pels errors que puguem cometre i les molèsties ocasionades per estes modificacions. Continuarem fent seguiment de la situació i informant-vos. 

Són dies especials i els hem de gaudir. Segur que de forma diferent a com pensàvem o teníem previst fa pocs dies, però, el més important, és que ens cuidem cadascú de nosaltres, que cuidem als que estimem i als que ens envolten.

Morellans i morellanes, a la vostra disposició, bones festes i gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Rhamsés Ripollés Puig
Alcalde de Morella