Morella acull un encontre de les seus de la Universitat per a Majors

82
Morella acull un encontre de les seus de la Universitat per a Majors
Morella acull un encontre de les seus de la Universitat per a Majors

Morella ha rebut avui als i les alumnes de les seus dels Ports i del Nord de la Universitat per a Majors de l’UJI, la qual engloba estudiants de Vinaròs, Sant Mateu, Vilafranca i Morella. L’alumnat ha realitzat un encontre a la ciutat en el qual els han rebut l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social, Malú Blasco. Així, aquestos han visitat el Castell de Morella i conegut les diferents etapes històriques que ha viscut el principal monument de Morella. A més, aquesta vesprada rebran una classe conjunta.

Blasco ha destacat que “en la Universitat per a Majors es realitzen diferents activitats durant l’any i una és aquest encontre que s’ha fet avui on les i els alumnes han visitat Morella i el seu Castell”. L’edil ha explicat que “en la visita han pogut conéixer el monument més important de la ciutat i les diferents etapes històriques que hi va viure”. Finalment, Blasco els ha volgut “agrair la seua participació en aquesta jornada i convidat a participar en diferents congressos que tindran lloc a la ciutat durant el mes de març, en els quals col·labora la Universitat Jaume I”.

Activitats al mes de març a Morella
Morella acull diferents congressos i jornades durant el mes de març. Així, els dies 7 i 8 de març es realitza la Jornada d’investigació a propòsit de la restauració de la Porta dels Apòstols de l’església de Santa Maria la Major de Morella: estudis previs i intervenció a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella. A més, també tindran lloc la jornada de Patrimoni cultural, emocions i paisatge de muntanya com a elements de desenvolupament i articulació territorial de l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya, esMontañas, el 12 de març a la Sala del Justícia i el congrés internacional Traductio et Traditio Mediaevales a les Sales Gòtiques des del 14 fins al 16 de març. Cal explicar que els dos primers congressos són d’accés lliure i el tercer està tancant les inscripcions durant aquestos dies.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA