Morella acull la jornada Creadores de literatura i narració oral

459
2022-06-09 Presentació Creadores
2022-06-09 Presentació Creadores
PUBLICITAT

Aquest compta amb activitats formatives i espectacles per a tots els públics des del 4 fins al 8 de juliol
L’activitat està reconeguda pel CEFIRE com a formativa per a tot el professorat del sistema educatiu valencià

L’Associació de Professionals de la Narració Oral a Espanya (AEDA) ha triat la localitat de Morella per a dur a terme la seua VII Escola d’Estiu des del 4 fins al 8 de juliol. Aquesta concentrarà diferents activitats formatives, així com espectacles per a tots els públics durant la jornada. Creadores és una activitat dirigida a artistes, docents, bibliotecàries i totes aquelles persones interessades en la creació artística, la literatura i la narració oral. A més a més, aquesta activitat està reconeguda pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al professorat (CEFIRE) com a activitat formativa per a tot el professorat del sistema educatiu valencià. Per a més informació sobre els preus i la inscripció podeu consultar el portal web d’AEDA.

Avui, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la representant d’AEDA, Tània Muñoz, han presentat Creadores a l’ajuntament de Morella per a invitar a totes i tots a participar en les activitats que ofereixen durant esta setmana de juliol. D’aquesta manera, Tània ha explicat que “durant les jornades de Creadores, hi ha activitats formatives, però també obertes al públic i per a totes les edats” i ha afegit que “hem programat els espectacles Cantando a las poetas del 27 i Inevitable per a públic adult al Teatre Municipal”. D’altra banda, Rhamsés ha volgut “animar al personal docent de Morella i la comarca a participar en les jornades i aprofitar la formació que ofereixen”.

El dilluns 4 de juliol el recital poètic musical Cantando a las poetas del 27 a càrrec de Sheila Blanco parlarà sobre algunes poetesses de l’Edat de Plata al Teatre Municipal a les 18.45 hores. El dimarts 5 de juliol, Inevitable és un espectacle de narració oral per a públic adult a càrrec de Cristina Verbena a les 21.30 hores al Teatre Municipal. Finalment, el dimecres 6 de juliol a les 18.00 hores, el Teatre Municipal acollirà Retahilando a càrrec d’Euguenia Manzanera. Aquest està destinat al públic infantil.