Morella acull la 1a reunió informativa sobre els Fons Leader

372
Morella acull la 1a reunió informativa sobre els Fons Leader
Morella acull la 1a reunió informativa sobre els Fons Leader
PUBLICITAT

Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella van albergar ahir la primera reunió informativa del Grup d’Acció Local AltmaesPorts Leader que gestiona les ajudes del Fons Leader per a impulsar l’economia i la promoció del territori a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat.

AltmaesPorts és una associació formada per entitats públiques i privades amb la finalitat d’impulsar l’economia d’aquestes comarques de l’interior de Castelló. Així, a la reunió van estar el President de l’associació, David Vicente Segarra, i el Gerent, Jose Antonio Cruz. Aquestos van explicar diferents trets de les ajudes perquè les empreses puguen sol·licitar aquestes subvencions.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, també va acudir a la reunió en la qual va destacar “la importància d’aquestes ajudes per a crear i millorar empreses del nostre territori, així com impulsar l’economia local”. L’edil va explicar que “amb aquestes primeres ajudes es vol donar prioritat als projectes privats, encara que les entitats públiques ens mantenim a l’espera en el cas que hi haja fons suficients”. Finalment, Ripollés va valorar “molt positivament aquesta reunió informativa sobre el projecte AltamesPorts Leader” i va recordar que “a més es poden consultar dubtes als i les Agents de Desenvolupament Local dels ajuntaments que formen part de l’associació”.

La reunió d’ahir a Morella va comptar amb la participació de moltes empreses i autònoms locals. Així van poder conéixer l’estratègia de desenvolupament que han realitzat des del Grup d’Acció Local i les característiques necessàries per a demanar les ajudes. A més, aquestes reunions informatives se succeiran en diferents localitats de l’associació AltmaesPorts perquè les empreses d’aquestos territoris puguen desenvolupar els seus projectes.