Morella acull el Workshop internacional de la Societat Mediterrània de Neurociències

601
Congrés a Morella
PUBLICITAT

-El congrés realitza diferents ponències a les Sales Gòtiques sobre les emocions i la cognició

-El esdeveniment compta amb més de 30 persones que han vingut a Morella des de diferents països

Morella acull aquesta setmana el Workshop on New tools to Study Congnition and Emotion de la Societat Mediterrània de Neurociències organitzat per la Universitat Jaume I. D’aquesta manera, experts en aquesta matèria s’han desplaçat a la ciutat per a participar en les diferents ponències i activitats fins al dissabte 26 de maig. Així, aquestos han vingut de diferents països com Alemanya, Irlanda, França, Marroc, Polònia, Itàlia i Espanya amb la presència de professors, doctors i estudiants.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés els va rebre el dimecres en la ponència inaugural on va destacar “la importància d’aquest congrés que ha reunit a diferents experts en aquesta matèria a la nostra ciutat per a realitzar diferents activitats durant tota la setmana”. Així, l’edil ha explicat que “Morella acull cada volta més esdeveniments d’aquestes característiques i les Sales Gòtiques de l’ajuntament alberguen congressos durant gran part de l’any”. Finalment, Rhamsés ha aprofitat per a “agrair a la Societat Mediterrània de Neurociències i a la Universitat Jaume I pensar en Morella per a realitzar congressos, cursos i diferents activitats que omplin la ciutat”.

Morella Ciutat de Congressos

Morella continua treballant per a convertir-se en una ciutat de Congressos. Aquest projecte pretén albergar aquestos esdeveniments relacionats amb diferents matèries com la ciència, la cultura o l’educació. Així, aquesta fórmula ompli la ciutat d’activitats de diferents entitats i permet un contacte directe entre participants i experts de diferents matèries.