Morella acull de nou congressos amb unes jornades mèdiques

431
Morella acull de nou congressos amb unes jornades mèdiques
PUBLICITAT

Es tracta d’unes jornades, organitzades pels laboratoris GSK i adreçades a la formació dels professionals d’atenció primària dels Departaments de Salut de Castelló

Després de l’aturada obligada per la pandèmia, es recupera a Morella la celebració de congressos, certàmens i trobades empresarials i professionals

Morella, dissabte 18 de setembre de 2021.- Organitzades pels laboratoris farmacèutics GSK, des de la seua Delegació a Castelló, es celebren a Morella unes jornades formatives sobre patologia respiratòria adreçades als Centres d’Atenció Primària dels tres Departaments de Salut de la província. Entre divendres i dissabte es celebren aquestes jornades en les quals actuen com a ponents Víctor Gayá Sancho, internista de l’Hospital Comarcal de Vinaròs, i Patricia García Sidro, pneumòloga de l’Hospital Universitari de la Plana.

A la inauguració de les jornades, per a donar-los la benvinguda a la Ciutat, assistia l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, qui els agraïa ‘’haver confiat novament amb Morella per albergar estes jornades i continuar amb esta col·laboració amb GSK que tenim de fa anys. La nostra Ciutat es consolida com un destí atractiu per este tipus d’encontres com a ciutat de congressos’’.  Aprofitant  l’avinentesa i la presència de facultatius a l’acte, Rhamsés Ripollés va voler ‘’agrair i reconèixer l’immens treball i dedicació de totes els sanitaris en estos durs temps que venim patint amb la pandèmia. Tota la societat vos devem un homenatge continu perquè gràcies al vostre esforç serà possible vèncer el Coronavirus’’.

Morella segueix consolidada com a ciutat de congressos i convencions per a representants d’un ampli ventall de sectors professionals i empresarials que trien la localitat emmurallada per als seus certàmens o jornades. Després de l’aturada d’aquestes activitats, obligats per la pandèmia, dintre de totes les mesures necessàries de seguretat i prevenció l’Ajuntament de Morella torna a oferir les seus instal·lacions com a marc d’aquests esdeveniments.

Aquest cap de setmana han estat els professionals mèdics els que s’han inclinat per visitar Morella per a les seues jornades de formació i, cal recordar, en la passada primavera van ser els empresaris de la ceràmica els que també ocupaven les Sales Gòtiques de l’Ajuntament morellà per oferir i promocionar els seus productes. Tant la Sala del Justícia com la del Consell, així com la Llotja es converteixen en acollidors marcs per a aquest tipus de trobades.

Hi ha bones perspectives per a la resta d’any i de cara al 2022 per albergar més encontres d’este tipus que tenen un impacte econòmic molt positiu en la ciutat, així com es treballa amb iniciatives en l’organització des d’empreses morellanes com és la nova agència de viatges.