Morella acomiadarà l’any del 54 Sexenni amb una gran festa

360
PUBLICITAT

– L’orquestra Top Zero actuarà a l’Espai Firal perquè morellanes, morellans i visitants donen la benvinguda a l’any 2019

– La tradicional cursa Sant Silvestre tornarà als carrers de Morella i l’Albereda el dia 31 de desembre

La ciutat de Morella està preparant la gran Festa de Cap d’Any per acomiadar el 2018, any del 54 Sexenni, i donar la benvinguda a l’any 2019. Aquest serà el quart any consecutiu que l’Espai Firal albergue aquesta festa l’últim dia de l’any. Morella és el punt de trobada de grups d’amics, amigues i visitants, els quals decideixen passar aquesta data junts. Així, l’Espai Firal té la capacitat d’acollir a totes les persones que vulguen gaudir de la festa de forma gratuïta.

Cal recordar que Morella també realitza la tradicional cursa Sant Silvestre, la qual compta cada any amb més participació per a posar el toc esportiu i humorístic a aquest dia. Així, la Sant Silvestre morellana va reunir l’any passat a més de 200 participants amb un recorregut d’1,5 quilòmetres perquè puga participar gent de totes les edats.

Cap d'Any Morella

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “la Festa de Cap d’any a Morella és un gran atractiu al poble on tots i totes es reuneixen a l’Espai Firal per a donar la benvinguda a l’any nou”. Així, l’edil ha explicat que “en les tres edicions que s’han realitzat, aquesta festa ha sigut un èxit amb molt ambient” a més, ha comentat que “molta gent ens pregunta a través de les xarxes socials pels actes d’aquest dia amb la intenció de vindre a gaudir d’aquesta jornada tan especial a la nostra ciutat”.

Morella és un referent com a destí per a celebrar el final de l’any. Cada any l’ocupació a la ciutat és elevada, on les cases rurals i hotels freguen el 100% d’ocupació, per la qual cosa, cal reservar amb antelació.

Agenda del cap de setmana

Morella compta amb diverses activitats per a aquest cap de setmana. Així, demà s’inaugurarà l’exposició amb les imatges del II Concurs de Fotografia de Muntanya de Morella en la qual s’entregaran els premis guanyadors. Aquest acte tindrà lloc a les 20.00 hores a la Llotja de l’ajuntament. A més, el diumenge hi ha cinema amb la projecció de la pel·lícula El aviso a les 19.00 hores al Teatre Municipal.

Cal recordar que aquest cap de setmana se celebra el II Festival Etnogràfic Zona Est de Los Pueblos Más Bonitos de España en el qual participarà Morella. Així, els Torneros del 54 Sexenni dansaran demà pels carrers de Sos del Rey Católico per a mostrar els seus malabars amb la vareta i salts espectaculars característics d’aquesta dansa única al món.