Morella acomiada la Mare de Déu de Vallivana fins al 55 Sexenni

330
Eixida de la Rogativa de Vallivana
Eixida de la Rogativa de Vallivana
PUBLICITAT

La rogativa de baixada ha eixit de Morella amb normalitat i el recorregut es realitza en la seua totalitat per l’N-232.

Joan Pasíes Tosca, en nom de la ciutat, li ha dedicat unes belles paraules a la Mare de Déu a l’eixida pel portal de Sant Mateu.

El temporal de pluges deixa més de 150mm de precipitació sense deixar greus incidències.

Aquest matí Morella ha acomiadat la Mare de Déu de Vallivana fins al pròxim Sexenni, que tindrà lloc el 2024. Ha sigut l’últim dia que la Verge ha passejat pels carrers de la ciutat, acompanyada de centenars de romers que romandran amb ella fins al santuari de Vallivana.

Joan Pasíes Tosca, li ha dedicat unes boniques paraules en nom de tota la ciutat a la seua eixida pel Portal de Sant Mateu. S’han viscut moments molt emotius en el que és el punt final al 54 Sexenni.

A més, dins dels actes sexennals, anit es va celebrar a la Basílica Arxiprestal, l’extraordinari concert “Cants de la Verge de Vallivana”, a càrrec de Toni Ortí, organista; Mari Pau Medina, soprano; Sergi Medina, oboista; Gemma Medina, flautista i amb la participació de Miquel Medina a l’oboé.

D’altra banda, a causa de les pluges caigudes en els últims dies, el recorregut habitual de la Rogativa s’ha vist afectat i s’ha decidit, entre l’Ajuntament, Guàrdia Civil i Administració de Vallivana, realitzar-lo íntegrament per l’N-232.

A l’eixida de Morella, l’administrador de Vallivana, Jesús Sangüesa, ha demanat prudència a tots els romers durant el transcurs de la jornada, així com ha destacat la importància de fer el recorregut tots junts darrere de la bandera.