Mor un corredor de Castelló a Les Useres mentre disputava la prova Top of the Rock

886
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

– El succés s’ha produït als 10 minuts d’iniciar-se la segona etapa de la cursa i, tot i la ràpida intervenció dels mitjans sanitaris, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida

Un corredor de 49 anys ha mort aquest matí de manera sobtada mentre participava en la prova esportiva Top of The Rock, una competició esportiva de tres etapes que va començar ahir divendres a Castelló i que té previst acabar demà a Morella.

Els fets s’han produït, segons les dades recollides per l’organització, al voltant de les 9.10 del matí, tot just deu minuts després d’iniciar-se la segona etapa, que havia d’enllaçar les Useres amb Benassal. El corredor, E.M.M., pertanyent a al Club Running Castelló, anava amb un grup de participants quan ha caigut desplomat.

Immediatament han cridat a el telèfon d’emergències de la prova i s’ha activat el protocol de seguretat, desplaçant-se a el lloc dels mitjans sanitaris, que han donat assistència medicalitzada a l’corredor durant 80 minuts, aplicant-li sense èxit les tècniques de reanimació.

Tant l’organització com totes les entitats i institucions que impulsen la prova, entre les que es troba la Diputació de Castelló, volen traslladen el seu condol a la família de l’atleta, un corredor molt conegut en el circuit de carreres de la província de Castelló.

La prova, de tres etapes, reuneix des de divendres en aquesta segona edició a més de 350 atletes. L’organització, per recomanacions de seguretat, i com a homenatge a l’corredor mort, mantindrà demà el final de la prova, amb la carrera des Benassal a Morella, amb un minut de silenci a l’inici de la cursa.