Mor la dona atropellada per una vaqueta a Albocàsser

1264
Carrer Colon d'Albocàsser, foto de Google Maps

Ha mort a l’hospital general de Castelló la dona d’Albocàsser que va ser atropellada per una vaqueta a la tarda del diumenge dia 12 d’agost. Tenia més de 80 anys. Els fets van passar durant les festes de la localitat de l’Alt Maestrat al carrer Colom. La morta es va disposar a creuar el carrer, d’uns cinc metres d’amplada, en les proximitats del corral de les vaques. Va creuar el carrer mentre encara s’estava procedint a tancar una de les vaquetes que s’estaven deixant anar a la tarda. La dona pensava que l’animal ja estava dins del corral però la porta encara estava oberta. Va sortir la vaca i va arrossegar a la dona que, a la caiguda, va patir un fort cop al cap. La morta superava els 80 anys d’edat. La vaca pertanyia a la ramaderia dels Germans Bellés de la Torre d’En Besora.

L’alcalde d’Albocàsser, Antonio Querol, va descriure que el succés es va produir amb la primera vaca després de berenar. Va ser cap a les 19.30h de la tarda. Fonts hospitalàries i veïnals van apuntar que inicialment la dona va respondre bé als tractaments, fins i tot va arribar a comunicar-se amb els seus familiars. No obstant això, al final de la passada setmana el seu estat va empitjorar pel que va començar a témer pel fatal desenllaç.

La tarda del succés la dona va ser traslladada en ambulància fins a l’Hospital General de Castelló. La consternació és notable a Albocàsser, ja que la dona, malgrat la seva avançada edat, gaudia de bona salut i era molt popular al veïnat.