Molta varietat d’activitats i públics al 2n Pro Aplec a Forcall

317
Parada al Roure Monumental durant la caminada
Parada al Roure Monumental durant la caminada

Nota de premsa de l’Aplec dels Ports Forcall 2020

Una llarga i completa jornada s’ha viscut a Forcall amb la celebració del segon Pro Aplec amb activitats durant el dia i la nit, amb concerts organitzats conjuntament amb l’Espardenya Rock de Forcall.

El 42é Aplec dels Ports fa un pas més i ha gaudit ja d’una segona festa Pro Aplec amb moltes activitats variades i amb públic vingut d’arreu de la comarca dels Ports i poblacions veïnes. L’activitat ha començat ben prompte al matí i s’ha allargat fins altes hores de la matinada amb diferents tipus d’actes des d’esport, menjars de germanor fins a concerts de rock.

Al matí el temps ha acompanyat i la caminada fins la cova dels Maquis s’ha pogut fer amb total normalitat. La ruta s’ha completat amb un esmorzar, la visita al Roure Monumental i les explicacions de Raül González Devís sobre els Maquis i Forcall. Han participat més d’una cinquantena de persones i a la paella popular elaborada pel Faixero de Cinctorres, el número de persones ha pujat fins al centenar.

A la vesprada les activitats han estat la visita guiada amb Mònica Segura sobre la Santantonà de Forcall i el tast de vins de Casa Masas de Mirambel, que han congregat diferent tipus de públic del municipi. Ja a la nit, el sopar de germanor ha tornat a omplir el pavelló de festes de Forcall i després la música ha sigut la protagonista, de la nit de l’Espardenya Rock que esta edició s’ha fet conjuntament amb l’Aplec dels Ports. Poc a poc l’Aplec dels Ports s’apropa.

Ara l’organització té en ment el tercer pro aplec que serà a Pasqua i continuar avançant amb els preparatius per la gran festa. A més, recorden que està obert el concurs de disseny de cartell fins el 31 de gener. A la pàgina web aplecdelsports.com hi ha tota la informació per a presentar-se.

Tast de vins del segon proaplec Forcall 2020
Concerts Espardenya Rock al segon proaplec Forcall 2020