Moliner (PP): “La renovació de Ximo Puig és portar vivint 32 anys de la política”

171

-Nota de premsa-

” La renovació de Ximo Puig li ha servit per viure 32 anys de la política . Porta des de 1982 movent els fils en el seu partit i canviant el seu sistema electoral amb un sol objectiu , que ell no hagi de canviar ” .

“>Així ha contestat el president del Partit Popular de la província de Castelló , Javier Moliner , al secretari general del PSPV a la Comunitat Valenciana , respecte als sistemes d’elecció dels partits .

” Tinc la legitimitat que em dóna el 98% del PP , mentre ell torna al passat més retrògrad per donar un ‘ Puigerazo ‘ , perquè després només li recolzés el 69% dels socialistes , després de retrocedir fins al segle XVIII per reinstaurar l’ sufragi censatari i permetre votar a aquells als que va fer pagar ” , ha assenyalat el dirigent popular .

El president provincial del PPCS ha assegurat que el treball de tot Partit Popular està aconseguint mobilitzar tant als afiliats com als simpatitzants . ” Repte a Ximo Puig a que ensenyi la llista d’interventors i apoderats del PSOE inscrits a la Junta Electoral , i jo li ensenyaré la del PP per demostrar que li dobleguem i que els socialistes no tenen gairebé per cobrir la meitat de les més de 500 meses electorals de la província ” , ha assegurat Javier Moliner .
A més , Moliner ha ironitzat amb la resposta desesperada que va donar ahir el secretari general del PSPV en ser interpel · lat per la responsabilitat del Govern socialista a l’hora d’aprovar el Castor sense tots els informes de seguretat aconsellables , amb el consegüent perill generats amb els centenars de tremolors com a conseqüència .

“Si al PSOE li preocupava Castor , que l’hagi aturat ”

” Ximo Puig demana ara que es deixi de fer electoralisme i que l’important és la seguretat . Si tant li preocupa la seguretat , que l’hagi exigit quan hi havia possibilitat de marxa enrere , i si no volia electoralisme , que hagués ‘venut’ el projecte a tots els castellonencs com el mannà en les generals de novembre de 2011 oa les municipals i autonòmiques de maig de 2011 . Llavors sí que no li importava fer electoralisme ” .

A més , el president del PPCS ha estat contundent en afirmar que ” l’epicentre dels centenars de terratrèmols provocats pel Castor està a la seu del PSOE a Ferraz , tot i que els estem patint a la província de Castelló” .

” Demana que no paguem la fortuna que va blindar el PSOE ”

” Puig pot estar tranquil , però no gràcies a ell ni al Govern de Zapatero i Rubalcaba , sinó gràcies al Govern de Rajoy i Soria , que ha paralitzat la planta i s’ha compromès a no reobrir mai si no hi ha una absoluta garantia de seguretat . I , amb els informes que estem coneixent , segur que mai tornarà a l’activitat ” , ha explicat Moliner . ” El problema serà – ha prosseguit – que tots els espanyols haurem de pagar la planta en el nostre rebut de la llum . Per això , el súmmum dels súmmums és que ara el PSOE exigeixi que no ho hagin de pagar els espanyols , quan el Govern socialista va blindar la fortuna del contracte perquè calgués pagar- a l’empresa encara que hagués negligència o dol ” .