Moliner inaugura el Centre de Majors d’Albocàsser per a millorar els serveis i les oportunitats del municipi

581
CENTRE MAJORS ALBOCÀSSER2
PUBLICITAT
  • El Govern Provincial ha invertit més de 367.000 euros en l’adequació d’aquest espai sociocultural per a tota la població
  • “Dotem als pobles de més serveis perquè més gent decidisca quedar-se a viure en ells i continuen tenint el millor futur”

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner ha inaugurat aquest matí el nou centre per a persones majors d’Albocàsser per a millorar els serveis i les oportunitats del municipi. El Govern Provincial ha invertit en aquesta actuació un total de 367.617 euros entre plans provincials i conveni de col·laboració des de 2017. Un treball de col·laboració amb el consistori del municipi per a donar resposta a una necessitat que hi havia a Albocàsser i que ara es veu coberta amb un local sociocultural que permet la realització de diverses activitats i serveis dirigits a les persones més majors del poble.

Tal com ha destacat el president, “amb aquestes noves instal·lacions millorem la qualitat de vida a Albocàsser després d’un llarg temps de treball conjunt amb l’Ajuntament, donant una solució de calat, amb un local de primera qualitat i amb gran versatilitat que respon a les necessitats de la gent gran del poble”.

Cal tindre en compte que les noves instal·lacions se situen en l’antic Centre Parroquial, i ha consistit en el cobriment del passatge i l’execució al pati exterior d’un local sociocultural. Les obres han permés condicionar aquest gran espai diàfan exterior situat al pati, per a convertir-lo en una gran centre sociocultural, el qual està a més en una ubicació ideal ja que es troba situat en el centre del municipi i és un espai que permet el seu gaudi a tota la població.

Pobles amb més serveis i millor futur: #Repoblem

El president de la Diputació ha posat l’accent principalment en la seua intervenció en l’intens vincle de treball i compromís de la Diputació amb els pobles més xicotets i amb menys recursos de la província.

“Impulsem una sèrie de serveis per a tindre un poble més preparat per a atendre les necessitats de la gent, i això és el millor que podem fer pels nostres pobles. Preocupant-nos de nou pels nostres pobles, preocupant-nos pel que altres no ho fan, preocupant-nos dels que altres no es preocupen, i des d’aquest objectiu tenim la vocació constant de col·laborar amb el món rural”.

Tant és així que el president ha explicat que “des del Govern Provincial ens obsessiona el que aquesta província, que s’ha construït a base dels afectes i l’orgull que tenim tots de ser d’on som, de vindre d’on venim i de continuar estimant el territori, la terra i la nostra història, que en el futur les generacions properes puguen continuar construint-la. De res serviria fer tot el que hem fet si pensàrem que això estarà buit en uns anys, i si volem que ací visca gent hem de dotar de serveis els pobles perquè les persones decidisquen viure en ells”.