Millores als cementiris del terme municipal de Morella

399
Cementiri Morella

-Nota de l’Ajuntament de Morella-

L’Ajuntament de Morella està millorant els cementiris de les localitats de cara al dia de Tots Sants. Així, es pretén que presenten el millor aspecte possible, en uns dies en els què es registra molta activitat. Cal recordar que en els últims anys s’han realitzat actuacions de molta importància, com pavimentació central i instal·lació de serveis públics en el cementiri de Morella o la reparació de teulades i construcció de nínxols en aquest i el d’Ortells.

Els cementiris en els quals ha treballat la Brigada Municipal aquesta setmana per condicionar són el de Morella, Xiva, Ortells, la Pobleta, Herbeset i la Llèqua.

El primer tinent d’alcalde, Rafa Pallarés, explica que “amb aquestes xicotetes actuacions s’adeqüen els cementiris perquè presenten la millor imatge, en els dies en què es registra un major nombre de visites”. A més, explicava que “el condicionament dels cementiris es realitza tot l’any, però s’intensifica durant aquestes dates per la proximitat de l’1 de novembre”.

Cal recordar, que a més de les actuacions esmentades, fa uns anys també es va rehabilitar l’ermita del cementiri de Morella, que va servir per preservar aquest immoble de principis del segle XX.