Millores al poliesportiu de Vilafranca

363
PUBLICITAT
Poliesportiu
Poliesportiu

Poliesportiu

Poliesportiu3

Poliesportiu4

Poliesportiu5Nota de premsa

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de les regidories d’Esports, Obres i Serveis, està duent a terme una contínua tasca de manteniment del Poliesportiu Municipal. Segons ha assenyalat els regidors Silvia Colom i Cristóbal Troncho al poliesportiu s’ha procedit a pintar totes les parets laterals del recinte. Els treballs s’han anat desenvolupant durant l’hivern. En els dies de pitjor climatologia la brigada d’obres s’ha encarregat de realitzar els treballs, aprofitant que no podien dur a terme tasques a l’exterior.

D’altra banda els treballs també van suposar el polit integral del parquet, amb més de 30 anys d’antiguitat. Així mateix es repintar totes les línies per a la pràctica dels diferents esports. En aquest sentit cal assenyalar que s’ha millorat el pintat d’algunes línies.

D’altra banda s’ha col·locat fins a mitja altura un recobriment de fusta per millorar l’aspecte de l’entrada al recinte poliesportiu. Les tasques també han passat per la revisió integral de la teulada. Així s’han canviat xapes a l’exterior.

Una vegada la companyia asseguradora va donar el vistiplau es van substituir les canals que van quedar danyades després de les nevades de l’hivern de 2013. Cal recordar que la instal·lació, i altres edificis municipals de Vilafranca, van patir nombrosos danys com a conseqüència de més de de mig metre de neu acumulat sobre les teulades.