Millores a les carreteres de Culla, Benassal i La Mata

276
Millores a les carreteres de Culla, Benassal i La Mata

La Diputació de Castelló reforça els treballs en les carreteres de l’interior de la província per a millorar la seguretat viària en els trams més complicats. Així, i com a part del nou contracte de manteniment i conservació de les carreteres, el Govern Provincial ha obert al trànsit trams com el d’accés a Cedramán, a Castillo de Villamalefa, un dels nuclis urbans menys poblats de l’interior de la província, o les millores de les travessies urbanes de Torre d´en Domenec, Culla, Benassal, Torralba, La Mata, Les Useres, Atzeneta i Castellnovo.

El diputat de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha explicat que “aquestes actuacions es justifiquen en el nostre objectiu d’impulsar la igualtat d’oportunitats en tot el territori provincial i per ajudar a revertir la despoblació, perquè entenem que les comunicacions són fonamentals per a afrontar un futur en el qual cap dels nostres pobles quede buit”.

El diputat ha informat a més que “la pavimentació de la carretera de la Todolella a Olocau ja està conclosa, així com la del Boixar a la Pobla de Benifassà, són zones en les quals estem treballant per millorar la seguretat viària i la qualitat en la circulació”.

Millor conservació ordinària
Cal recordar que una de les principals novetats del contracte de conservació de carretera és que reforçarà especialment les labors de conservació ordinària que potencien la millora de la senyalització horitzontal i vertical, la neteja de marges, abalisament i labors similars amb la condició d’aconseguir una revisió completa de tota la xarxa en un termini màxim de cinc anys.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA