Millores a la CV14 a Sorita

172
OBRES CARRETERA SORITA

Prop de 500.000 euros és el que té previst invertir la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori en la CV14. Les actuacions que es duran a terme dins del terme municipal de Sorita se centren en les zones de Tormasal, l’Aforador i el Berenador de les Contiendes, aquesta darrera ja finalitzada.

Així, durant la seu visita d’ahir la consellera María José Salvador va explicar que els treballs, amb la intenció de millorar la seguretat, estan motivats per problemes de visibilitat.

D’aquesta manera s’intervindrà en el punt quilomètric 28,3 (Tormasal), on se suavitzarà el traçat i millorarà la visibilitat de la corba. Això sí, “sense afectar la vegetació autòctona de la zona” ja que hi ha una colònia de flor de Balma, planta protegida. També s’actuarà en el punt quilomètric 29,1 (l’Aforador), on s’augmentarà l’amplària de la corba dels 5,5 metres fins als 8 metres. El pressupost per a aquestes dues obres és de 450.000 euros.

D’altra banda, ja estan acabats els treballs al Berenador de les Contiendes, zona d’oci vora al riu Bergantes, on s’han ampliat els carrils d’acés i s’ha executat un mur d’escullera integrat en l’entorn per guanyar espai. La inversió ha estat de 33.000 euros.