Milloren les infraestructures del mont de Carrascals a Morella

206
PUBLICITAT

L’ajuntament de Morella i la Societat de Caçadors el Maestrazgo han col·laborat en la instal·lació d’una nova bassa en el mont de Carrascals. Aquesta actuació, marcada per les bases de la licitació dels aprofitaments cinegètics d’aquest bosc, servirà per a abeurar tant a la fauna salvatge de la zona com als animals domèstics. A més, la nova infraestructura aprofita l’aigua de pluja, recollint l’aigua d’escorrentia de la zona.

El regidor de Desenvolupament Rural, Monts i Camins Públics de l’Ajuntament de Morella, Joel Pascual, ha ressaltat que “es tracta d’una actuació molt important per a la millora del mont públic de Carrascals, en la qual col·laborem amb la societat de caçadors, associació a la qual es van atorgar els aprofitaments cinegètics durant els pròxims cinc anys”.

L’edil ha incidit en què “es tracta d’una bassa que aprofita l’aigua de pluja per donar a beure als animals” i ha afegit que “s’ompli amb l’aigua d’escorrentia sobrant del dipòsit contra incendis”. Finalment, ha volgut “agrair la implicació de la Societat de Caçadors del Maestrazgo” per desenvolupar el projecte i “millorar les instal·lacions d’aquest bosc”.

Amb les diverses millores en aquest paratge natural s’espera poder fer de Carrascals un lloc més segur i, en definitiva, ple de vida, tractant d’aprofitar els seus recursos al màxim i facilitant que tot aquell qui el visite puga gaudir de les diverses possibilitats que ofereix.