Millora urbana a la ciutat de Morella
Millora urbana a la ciutat de Morella

L’ajuntament de Morella està realitzant diferents actuacions de millora urbana als carrers de la ciutat. D’aquesta manera, els treballs de renovació de les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol finalitzaran aquesta setmana, en la qual estan ultimant els detalls de l’obra. A més, també s’estan reparant els esvorancs i el paviment del carrer La Font, així com la teulada de la Casa de la Mestra d’Herbeset i els esvorancs a la Glorieta de les Corts Valencianes.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “aquestes són xicotetes actuacions que cal fer per a millorar els carrers de la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “les voreres del carrer de la marquesa tenien problemes de relliscades quan estan banyades. Aquest era un problema que calia solucionar de manera que les noves voreres són més segures”. Bordàs ha comentat que “diferents empreses locals són les que s’encarreguen de realitzar aquestes obres de millora dels carrers de Morella i Herbeset”.

El projecte de la Casa de la Mestra d’Herbeset és una rehabilitació important de la teulada, ja que s’ha vist afectada per diversos temporals que han provocat el seu deteriorament. Pel que fa a l’actuació a la Glorieta de les Corts Valencianes i a la zona del col·legi Mare de Déu de Vallivana s’ha reparat el paviment. Així, en aquestes zones hi havia dos esvorancs que necessitaven arreglar-se i condicionar la zona per a circular amb normalitat. Finalment, s’estan realitzant actuacions de clots en diferents carrers i places de Morella com a Sant Miquel, carrer La Font, el Pla d’Estudis, el carrer de la Mare de Déu o la Plaça de l’Església.