Millora d’infraestructures educatives a Morella

359
Millora infraestructures Morella
PUBLICITAT

S’aprofiten les vacances escolars per a realitzar treballs de manteniment en l’Escola Infantil i l’Escola Llar

L’Ajuntament de Morella ha previst diferents treballs de manteniment a l’Escola Infantil i a l’Escola Llar durant les pròximes setmanes. Així, s’aprofiten les vacances escolars d’aquestes infraestructures educatives per a posar-les a punt de cara al nou curs que s’iniciarà al mes de setembre. D’aquesta manera i com cada estiu, es posarà a punt la calefacció i es revisaran les portes i finestres que siga necessari reparar, així com els habituals treballs de neteja de les canals i teulades d’aquestos edificis.
La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “en el cas de l’Escola Infantil també es pinten els jocs de la zona del pati que es deterioren amb l’ús i també es renoven les pèrgoles que fan ombra allí” i ha afegit que “en l’Escola Llar es realitzen millores en l’enllumenat”. L’edil ha explicat que “els treballs de manteniment es realitzen en aquest mes d’agost quan no hi ha classes per a no interferir en l’activitat educativa, així com facilitar la tasca de la brigada d’obres”.
Cal recordar que l’Escola Infantil és un servei municipal per a facilitar la conciliació familiar. Així, en el curs que va finalitzar el passat 31 de juliol hi va haver 44 matrícules repartides en diferents grups bombolla seguint les mesures per a evitar contagis enfront de la COVID-19. A més, l’Escola Infantil és un servei gratuït on l’alumnat paga 50 euros per a sufragar les despeses de material escolar.


Obres de millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana
Actualment també es realitzen obres de millora i ampliació al CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella. A més, durant els mesos d’estiu s’ha aprofitat per a actuar en l’interior de l’edifici on s’instal·la un nou ascensor i es condicionen diferents aules. A partir del mes de setembre es reprendran també els treballs en el nou aulari situat en la zona del pati del col·legi. Aquesta es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, amb el projecte es pretén ampliar el nombre d’aules, així com altres reformes que necessita l’edifici per a millorar l’accessibilitat, la instal·lació elèctrica, la calefacció, l’aïllament i el mobiliari.

Nota de premsa Ajuntament de Morella