Millora del carrer de l’església de la Llècua

650
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella ha iniciat diferents treballs de millora i condicionament a la Llècua. Així, els principals treballs consisteixen a formigonar la baixada del carrer que passa per davant l’església, així com el condicionament d’aquest edifici religiós. A més, s’instal·laran noves voreres de pedra per a embellir tot el carrer. També està previst substituir l’actual porta del cementeri, la qual està molt deteriorada pel pas del temps per una més resistent.

El regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aquestes actuacions estan consensuades amb les veïnes i veïns que encara fan ús dels habitatges de la Llècua,, així com de les explotacions que es mantenen en aquest espai”. L’edil ha afegit que “esta actuació suposa una millora important de tot l’entorn d’aquest nucli de població i també per al veïnat i tota la gent que realitza activitats esportives, com el senderisme, en aquest entorn”. A més, Joan Carles, ha explicat que “es tracta de millores necessàries per a la població i de manteniment dels carrers i altres infraestructures com fem en tots els pobles del terme municipal, tenint en compte les peticions del veïnat”.

Actuacions a Ortells
A més, durant les últimes setmanes continuen els treballs de millora a Ortells. En aquesta població s’ha instal·lat una barana a la pista esportiva per a evitar la fugida de pilotes quan es fa ús. També s’ha canalitzat l’aigua al voltant de la caseta per evitar que s’inunde. Pel que fa a l’edifici del forn, s’ha millorat l’extracció de la xemeneia del torrador de l’interior d’aquesta. Finalment, aquesta s’ha rehabilitat com a local social i pintat.