Millora de voreres i zones verdes a l’avinguda Llosar

809
Obres a l'avinguda Llosar de Vilafranca
Obres a l'avinguda Llosar de Vilafranca
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat els treballs de reparació de la vorera dreta de l’avinguda Llosar a l’altura de l’antic Bar Vilafranca i Bar Moderno. Les obres comprenen la substitució del paviment i la millora en termes d’accessibilitat. L’actuació s’emmarca en el pla de millores urbanes de la municipalitat i també contempla ampliar la visibilitat de la corba a l’altura de la plaça d’En Blasc. El projecte està finançat pel pla Reactivem Inversions de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 40.000€.

Posteriorment s’actuarà a la part final del jardí paral·lel de l’avinguda Llosar, a la part esquerra. En aquesta banda es remodelarà la zona verda, tal com s’ha anat fent any rere any en les parts superiors gràcies al pla “Si más reciclas, menos pagas”, conveni que l’Ajuntament té amb el consorci de residus. Aquesta actuació està pressupostada amb 25.000€

Dins de les actuacions a les zones verdes també s’adequaran i es milloraran els cartells informatius de l’Arboretum local, ubicat a la zona alta de les fonts del Llosar. D’aquesta manera el consistori pretén que totes les espècies estiguen ben catalogades per a potenciar les visites dels centres escolars i dels visitants en general.