Millora de l’accés a Morella per la carretera de Castelló i en l’entrada pel portal dels Estudis

525
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella realitza diferents tasques de millora i manteniment en els accessos a la ciutat. Així, una de les principals actuacions que es porten a terme actualment és la reparació del mur caigut a la carretera de Castelló. Aquest és d’una finca privada sobre la qual el consistori ha arribat a un acord per a habilitar una zona d’aparcament en un futur pròxim. A més, el dilluns es van realitzar treballs de reparació del paviment en la zona del portal dels Estudis, una de les entrades al nucli històric de la ciutat.

El regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “es tracta d’actuacions importants per al manteniment dels accessos a la ciutat i la millora de serveis d’aparcament en un futur pròxim”. L’edil ha explicat que “en el cas del mur de la carretera de Castelló, aquest pertany a una finca privada, però hem arribat a un acord amb els propietaris per a reparar-lo i habilitar aquest com a aparcament i ampliar aquest servei en les proximitats de Morella”. Joan Carles també ha comentat que “el paviment del portal dels Estudis presentava desgast, per la qual cosa s’ha actuat per a condicionar-lo, ja que és una zona de trànsit habitual de vehicles i vianants”.

Actuacions a Ortells
La brigada municipal d’obres també realitza diferents tasques de manteniment i millora d’instal·lacions a Ortells. Així, s’han realitzat obres al cementeri amb la reparació d’un mur i la construcció de sis nous nínxols i quatre columbaris. Actualment es desenvolupen tasques de millora a l’edifici del forn on s’instal·len nous serveis i s’adequa l’espai per a convertir-se amb una sala d’esbarjo. A més, les brigades forestals EMERGE i de la Taula del Sénia realitzen diferents treballs de neteja forestal.