Milers de persones visiten Vilafranca a la Fira de la Magdalena que avui continua amb activitats infantils o visites guiades

637
PUBLICITAT

Fira de la Magdalena Fira de la Magdalena (2) Fira de la Magdalena (3) Fira de la Magdalena (4)

-Nota de premsa-

Vilafranca és durant aquest cap de setmana del 19 i 20 de juliol un anar i vindre de veïns i visitants. La Fira de la Magdalena arriba enguany a la seua divuitena edició i és un dels esdeveniments de l’estiu al municipi. L’Avinguda de Castelló i alguns carrers adjacents acullen expositors comercials, maquinària agrícola, artesans i mostres de ramaderia.

Ahir dissabte al migdia es va inaugurar el recinte firal. A l’acte oficial van assistir l’alcalde de Vilafranca Óscar Tena, els regidors i les reines de les festes. Al matí va tenir lloc la setzena edició de la Cross Popular Fira de la Magdalena de l’Escola Esportiva de Vilafranca. A més, es van realitzar tallers d’artesania participatius així com una ruta a cavall des de Vilafranca fins a les Fonts del Llosar que va acabar amb un dinar popular dels cavallistes per després emprendre el camí de tornada a la població. A la vesprada, es van realitzar jocs participatius amb els cavalls que van incloure premis als tres primers classificats. La programació de dissabte va continuar amb la presentació a la Casa de la Cultura del llibre “Oficiales de carrasca. Victoria o Muerte” a càrrec del seu autor Pedro Luís Bellés Puig. Seguidament, el grup d’animació local La Xalera va realitzar un espectacle infantil. A la nit, la Plaça de Bous va acollir l’espectacle de doma de cavalls“El arte de Andalucía a Caballo”, de Carmelo Cuevas.

Avui diumenge, el recinte firal obre les seues portes a les 10 hores del matí. L’organització de la Fira de la Magdalena ha previst jocs tradicionals infantils a la Plaça de Bous, així com tallers d’artesania al recinte de la fira destinats a tots els públics. A més, al matí, també hi haurà passejades amb rucs per als més menuts. Així mateix, l’Oficina de Turisme de Vilafranca organitza visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, a l’església parroquial Santa Maria Magdalena i l’Ajuntament de Vilafranca.