Miguel Barrera rebrà a Benassal la ‘Tòfona d’honor de l’Alt Maestrat 2022’

677
Miguel Barrera rebrà a Benassal la ‘Tòfona d’honor de l'Alt Maestrat 2022’
Miguel Barrera rebrà a Benassal la ‘Tòfona d’honor de l'Alt Maestrat 2022’
PUBLICITAT
  • Se li entregarà el 26 de febrer dins de la XVIII Mostra de la Tòfona Negra

El xef Miguel Barrera Barrachina, propietari del restaurant Cal Paradís i primera estrela Michelin de la província, serà distingit amb la ‘Tòfona d’honor de l’Alt Maestrat 2022’. “L’organització del premi, ha volgut reconéixer en Barrera una excel·lent trajectòria professional i una gran projecció internacional com a cuiner, pels seus diferents reconeixements en el món de la gastronomia, que l’han convertit en el millor dels ambaixadors del nostre territori i un gran aliat dels productors locals, promocionant la tòfona com un producte capaç de generar noves oportunitats per a l’interior”, ha indicat Mari Luz Monterde, alcaldessa de Benassal. Monterde i la regidora Marta Pitarch es van desplaçar aquest diumenge fins al seu restaurant per a comunicar-li la decisió.

Cal indicar que Benassal organitza enguany la 18a edició de la Mostra de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat, marc en el qual s’entregarà el reconeixement el 26 de febrer a les 12h. L’actual situació provocada per la pandèmia ha motivat que enguany s’haja avançat l’acte de lliurament i s’haja prescindit del “Sopar de la Tòfona Negra”.

El 26 i 27 de febrer els amants de l’or negre tenen una cita amb la Mostra de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat. Serà un cap de setmana que reunirà, entre d’altres, a tofoners, empreses vinculades al sector, vivers i hostalers en el moment més intens de la temporada de la tòfona negra i quan aquestes posseeixen les seues majors propietats aromàtiques i de sabor.

Miguel Barrera rebrà a Benassal la ‘Tòfona d’honor de l'Alt Maestrat 2022’