-El xef amb una estrella Michelin defensa els productes de la província com a base per a les millors elaboracions
El local polifuncional de la Torre d’En Besora ha acollit una classe extraordinària de cuina amb el xef Miguel Barrera, reconegut amb una estrella Michelin al seu restaurant Cal Paradís de Vall d’Alba. La vesprada entre fogons ha atret a veïns de la localitat però també de municipis propers com Albocàsser. La carxofa, la perdiu, la tòfona, el moll …, tots ells productes de la província han estat la base dels plats que ha elaborat el xef.
Que bo! ha estat la paraula que més ha sonat entre tots els assistents, que han pres nota de les elaboracions i que han pogut provar cada un dels plats que ha preparat Barrera.
Carxofa en textures amb foie i tòfona, cor de carxofa a la brasa, moll amb suc de les seves espines i tòfona, gelat de figues amb magrana i marró glacé, perdiu escabetxada amb verdures d’hivern, ous de truita i crema d’ametlles han fet les delícies de tots els assistents.
L’Ajuntament de la Torre d’En Besora ha agraït a Barrera seva disposició per oferir aquesta classe de cuina.