Mesures de Vistabella del Maestrat davant el coronavirus

686
PUBLICITAT

*📣L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat*, conscient de que som un municipi amb un alt índex de població de risc, i part d’ells amb patologies cròniques, i que degut a la suspensió de les Festes de la Magdalena i les Falles, amb la possibilitat d’un increment en l’afluència de visitants desde zones de risc, amb la intenció de frenar l’expansió del COVID19 pel nostre territori, *ANUNCIEM LES SEGÜENTS MESURES TEMPORALS I RECOMANACIONS A LA POBLACIÓ I POSSIBLES VISITANTS*, amb inici a partir del dia *13 de març de 2020*:

🔹Es decreta el *TANCAMENT TEMPORAL de la Llar del Jubilat*, així com la suspensió totes de les activitats de l’Escola de Gent Gran de Vistabella.

🔹Per ordre de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, *la SUSPENSIÓ de tota activitat lectiva a l’Escola Municipal*, així com de les activitats extraescolars i del tancament de la biblioteca.

🔹Es decreta la *SUSPENSIÓ TEMPORAL de totes les activitats divulgatives, culturals, esportives i d’oci obertes al públic de tot municipi*. Això inclou les exposicions de l’Antiga Presó, les visites i l’atenció al públic del Centre d’Interpretació del Parc Natural de Penyagolosa, la cessió d’instal·lacions esportives, la cessió d’instal·lacions d’oci (Casal Jove) i espais culturals (Antiga Presó).

🔹Es decreta la *SUSPENSIÓ TEMPORAL del mercat municipal dels dilluns*.

_RECOMANACIONS A LA POBLACIÓ I POSSIBLES VISITANTS_
⚠*DEMANEM NO VISITAR VISTABELLA (tant a turistes com a residents de cap de setmana) en les pròximes setmanes*, recordem que les suspensions arreu del territori son per a previndre la propagació del virus *NO SON VACANCES*. Així mateix, la població local no deuria desplaçar-se a zones amb risc de contagi, si no es estrictament necessari.

⚠ Si teniu algun dels símptomes (tos, febre i dificultats respiratòries), i/o veniu d’alguna zona de risc, cal permaneixer a casa (*NO ACUDIR AL CENTRE DE SALUT O URGÈNCIES*) i cridar al telèfon habilitat *900 300 555* de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
per a conèixer el procediment a seguir.

⚠ Les oficines de l’Ajuntament *només atendran de manera presencial les gestions estrictament necessàries*. Aconsellem la utilització de la via telefònica (964 38 90 07) o telemàtica.

⚠En cas de persones de risc confinades a casa de manera preventiva, podeu contactar amb l’Ajuntament per a facilitar-vos medicaments, menjar o altres bens de primera necessitat.

*Demanem actuar amb responsabilitat, i sol·licitem la màxima col·laboració per al compliment d’aquestes mesures. ÉS RESPONSABILITAT DE TOTS NO CONTIBUÏR A PROPAGAR LA INFECCIÓ.*