Més seguretat en la recollida de residus als municipis

406
Com depositar els residus
Com depositar els residus
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • La Diputació de Castelló té encomanda la recollida del fem de vora 50 localitats de menys de 5.000 habitants
  • El diputat de Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, recorda que les famílies en quarantena han d’evitar separar el reciclatge

La Diputació de Castelló ha extremat les mesures de seguretat en el servei de recollida de residus domèstics que porta a terme en la cinquantena de pobles amb menys de 5.000 habitants que tenen encomanada la seua gestió a l’ens provincial. Així, el diputat de Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, ha informat que «a partir de l’anunci de l’Estat d’Alarma, s’ha augmentat la freqüència de la neteja de contenidors de deixalles als pobles i s’ha procedit a la seua desinfecció».

Garcia ha dit que el servei està realitzant-se amb normalitat i ha agraït la col·laboració del veïnat. Igualment, ha recordat que «com a mesura preventiva, cal que en aquells domicilis on hi haja persones en quarantena es llancen els residus sense separar al reciclatge i es tanquen les bosses sempre amb guants». Igualment, ha indicat que el material sanitari emprat amb les persones afectades, cal depositar-lo en una bossa a part, llançar aquesta dins de la bossa de la resta i tancar-les sempre amb protecció a les mans.

La resta de llars, poden seguir duent els residus als contenidors de colors. En tot cas, es recomana llançar qualsevol tipus de residu en períodes de dos o tres dies, fer-ho sempre en els horaris establerts per a tal finalitat i no deixar mai les bosses fora dels contenidors.