Més places concertades a la residència i obrir el centre de dia, demandes de l’alcalde de Vilafranca a la Generalitat

412
PUBLICITAT

-Diadia-

Incrementar progressivament les places concertades a la residència de la Tercera Edat i obrir el Centre de Dia. Són les peticions que aquest matí li ha traslladat l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena al subdirector general d’Envelliment Actiu i Autonomia Personal, José Aurelio Carrión.

A la reunió l’alcalde ha estat acompanyat de la directora de centres de la Fundació Geron, Salvadora Sánchez.

En l’actualitat en la residència de la Tercera Edat de Vilafranca hi ha 25 places concertades. L’objectiu del consistori és que s’incrementin ja que el centre disposa d’un total de 64. Així mateix des del municipi s’ha plantejat la necessitat d’obrir el Centre de Dia per a evitar el desplaçament de veïns de la localitat al centre de Morella i possibilitar l’arribada d’usuaris de localitats veïnes.

L’alcalde ha agraït la receptivitat del director general i ha apuntat que aquest els ha informat sobre l’increment del preu per plaça de resident.

L’alcalde ha destacat que des que va obrir la residència està oferint un excel·lent servei al municipi ja que “ha possibilitat que molts veïns no hagin de desplaçar-se fora per ser atesos en un centre d’aquestes característiques, a més la residència està organitzant múltiples activitats que estan dinamitzant l’activitat a la població i ha suposat la generació de llocs de treball “.